Jeg bliver anonymt beskyldt for at være stalker – og vil renses helt og aldeles – opdateret

Jeg bliver anonymt beskyldt for at være stalker – og vil renses helt og aldeles

Jeg truer med at offentliggøre foreningens navn

 

mikael hertig, farveportræt

Mikael Hertig

 

 

De, der kender mig ved, at jeg interesserer mig for diskrimination af grønlændere i Danmark, navnlig i tvangsfjernelsessager. Jeg skulle have optrådt i en zoom-udsendelse torsdag den 15. oktober. I første omgang fik jeg nedenstående besked. Men da den forening, på hvis vegne jeg optrådte, bakkede mig op ved at nægte at deltage, blev arrangementet aflyst.

 

 

“Kære Mikael Hertig,

Vi i foreningen NN kontakter dig i forbindelse med den planlagte samtalesalon torsdag d. 15. okt. kl. 19:00 på Zoom. Henover weekenden har vi modtaget en henvendelse fra en person, som gjorde os opmærksom på, at vedkommende var blevet stalket og chikaneret af dig.

Da vi ikke accepterer krænkende adfærd, vil vi afslutte samarbejdet med dig. Vi vil gerne fortsætte samarbejdet med [ den forening, du optræder sammen med ]

Vi er kede af at ændre på strukturen af samtalesalonen 2 dage inden afviklingen af arrangementet.

Med venlig hilsen,

Organisationen NN

_______

 

 

 

Jeg er ikke stalker, simpelthen. Jeg udsætter heller ingen for chikane. En anonym person, hvis eksistens jeg er ubekendt med, fremsender et materiale til en forening, der skulle have arrangeret et zoom-møde.

 

Stalking er en adfærd, der er strafbar. Beskyldninger af den art er ærekrænkelser, og da der er ikke hold i dem, er de i sig selv strafbare. Beskyldningen, som en anonym person har rettet mod mig, trænger derfor til frisk luft.

Foreningen  risikerer at overtræde straffeloven som medskyldig  ved at kolportere falske rygter om strafbar adfærd. Den anonyme er selvsagt i søgelyset. Både den pågældende selv og foreningen opfordres til at indgive en politianmeldelse, hvis de mener, der er tale om et strafbart forhold.

Foreningen sidder med, hvad den anser for et så belastende materiale, at den kan fordømme mig alene på det grundlag, men nægter at røbe vedkommendes identitet overfor mig.

Jeg ser gerne sagen ordentligt belyst.

Ville det ikke være bedre, om disse hadprægede rænker fik lidt frisk luft og dagslys?  Jeg erklærer mig villig til at svare på alle spørgsmål.

 

 


Tirsdag  Kl. 17.51  Foreningen svarer:

 

“Vi beskytter en som har vist dokumentation på hvad vi er i tvivl om er stalking og chikane. Vi er ikke jurister og afventer derfor svar fra vedkommende da vedkommende er i gang med en proces med institutioner der har erfaring med den slags og der er gjort opmærksom på at der vil kunne være en politianmeldelse. Vi afventer derfor før vi gør ydeligere.”

—–
__________________

Kommentar

Det gør det fortsat ikke meget bedre. Jeg vil se åbne kort. Hvorfor skal jeg ikke se det materiale om mig, I sender til jurister med henblik på granskning? Hvad der sker undervejs er, så vidt jeg kan vurdere, at jeg og min værdighed påføres uoprettelig skade. Sladderen kører.

_____
kl. 18.00

Nej vi politianmelder ikke, det er vedkommendes eget ansvar. Vi har ikke offentliggjort noget men rettet henvendelse til de direkte berørte. Hvis du mener vi har gjort noget forkert står det dig frit at politianmelde os. Ellers foreslår jeg du holder hovedet koldt og afventer. Og du har selv yderligere spredt rygtet offentligt nu. Det har vi ikke gjort.

____________

Foreningens egen domstol mener måske nu, jeg skulle have chikaneret og stalket flere?

 

  1 comment for “Jeg bliver anonymt beskyldt for at være stalker – og vil renses helt og aldeles – opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.