IS

Jeg uddannede mig til ismand i 1970’erne og var medstifter af og direktør for Underground Ice Cream.

Derfor ved jeg lidt om, hvordan man laver is. Jeg har en lille ismaskine. Og der kommer opskrifter på is her. Men jeg må starte forfra, for i Grønland må jeg prøve mig frem med de råvarer, der er tilgængelige her.

Først og fremmest må jeg afprøve UHT-fløden.

Dogmer

1: Ingen konserveringsmidler eller tilsætninger for farvens skyld
2: Ingen ‘kunstige’ emulgatorer (guar gummi, Johannesbrødkernemel, soyalecithin)
3: Ingen kondensmælkeprodukter: mælkepulver, kondensmælk
4: Ingen glucose
5: Kun råvarer, der indgår i den daglige husholdning: Fløde, mælk, sukker, honning, æggeblommer (basis for flødeis). Æggehvider, sukker (basis for sorbet). Smagsgivere: Frugt, frugtkoncentrat, krydderier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.